Een nieuwe tuin of zin in verandering? Uw tuin is ons terrein!

Tuinaanleg

Bij een nieuwbouw is een nieuwe tuin onontbeerlijk. Je tuin moet qua stijl mooi aansluiten bij je woning. Een landelijke tuin met een voorliefde voor natuurlijke vormen en inheemse fauna en flora? Een strakke moderne tuin met zin voor symmetrie, groenschakeringen en perspectief? Of een combinatie van beiden? Samen komen we daar meestal wel uit.

Het kan ook zijn dat je na jarenlang tuinplezier uitgekeken bent op je tuin. Dan kan een kleine ingreep of de heraanleg van een deel van je tuin al wonderen doen!

  • Een nieuw gazon of een gazonrestauratie geeft bijvoorbeeld meteen een frissere aanblik.
  • Een zwemvijver of zwembad brengt leven in de brouwerij.
  • Het zetten van een tuinhuis, een overdekt terras of een nieuwe oprit zijn vaak lang uitgestelde, maar nooit betreurde inspanningen.

Onze
Werkwijze?

Tuinaanleg is altijd maatwerk

Na een eerste verkennend gesprek heb je de keuze. Of we vertrekken van je eigen tuinplan. Of onze architect tekent voor jou een voorontwerp. Wij bezorgen je op basis van het plan een gedetailleerde prijsofferte voor de uitvoering ervan. Na eventuele aanpassingen en goedkeuring, voert Hortidam de werken uit.

Als de schaal van de opdracht niet te groot is, is een tuinplan geen noodzaak. In dat geval geven we bij het eerste contact reeds een prijsindicatie.

Modern
Machinepark

De laatste jaren investeerde Hortidam actief in een technisch hoogstaand en modern machinepark om zo efficiënt mogelijk te werken. Waar mogelijk worden momenteel bijvoorbeeld verschillende werkinstrumenten met een benzinemotor vervangen door hun minder lawaaierige, elektrische variant.

  • Gesprek
  • Tuinplan
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
error: De inhoud is beschermd !!